Over ons

Alles aanhuis Over ons

Alles Aanhuis is een initiatief voor alle winkeliers en horeca-ondernemers in Apeldoorn. Iets eerder gelanceerd en in een andere vorm dan we in eerste instantie hadden bedacht, maar de tijd waar we nu in zitten vraagt om een directe en oplossingsgerichte aanpak.

Een aanpak die ervoor zorgt dat de consument, die op dit moment zoveel mogelijk thuis moet blijven, in contact blijft met lokale bedrijven die eten, drinken of andere producten zoals kleding en (woon)accessoires verkopen. Deze kleine ondernemingen kunnen op dit moment onze hulp goed gebruiken: support your locals.

Het idee is ontstaan bij Tijs Turkenburg. Tijs is een serieuze scholier van achttien jaar, met de ambitie om succesvol ondernemer te worden. Zijn creativiteit en gedrevenheid werden herkend door de bekende Apeldoornse ondernemers Rik Klinkhamer (Cityside Apartments / Grehamer & Company) en Mike van Woudenberg (Ultimate). Zij waren al snel overtuigd van het plan om een lokaal platform op te zetten. En gedrieën gingen ze direct aan de slag. Binnen één dag stond de website en hadden 30 bedrijven zich aangesloten. Nu kunnen alle Apeldoorners shoppen vanaf de bank! Help je mee?